Iberostar Dominicana

Omgeving

De Dominicaanse Republiek is een steeds populairder wordend vakantieland. De resorts schieten er als paddenstoelen uit de grond en het aanbod wordt beter en luxer. Een vakantie naar het Caribisch gebied staat garant voor goed weer en een zeer gezellige sfeer.

Diepzeeduiken

De Caribische Zee ziet er van boven prachtig blauw uit, maar als u onder het wateroppervlak duikt ziet u een hele nieuwe wereld voor u opengaan. De zeebodem zit vol prachtige flora en fauna. De levende wezens die u hier op de zeebodem aantreft heeft u nog nooit van uw leven gezien. In de mooiste kleuren en de gekste vormen bewegen de vissen en andere levende wezens zich voort over de zeebodem.

Als u een ervaren duiker bent kunt u bij één van de vele duikscholen spullen huren en uw gang gaan. Als minder ervaren duiker kunt u bij deze zelfde duikscholen een duikles of een aantal duiklessen boeken. Een instructor zal u dan aan de hand meenemen terwijl u de prachtige zeebodem verkent.

Golfen

In de omgeving zijn ook een aantal golfbanen gevestigd. Met de combinatie van het heerlijke weer en de zee op de achtergrond behoren deze golfbanen tot één van de mooiste van de hele wereld. Als u een ervaren golfer bent kunt u hier direct uw gang gaan. Voor beginners worden er speciale lessen georganiseerd. Punta Cana is de ideale plek om u golfbrevet te halen.

Klimaat

U kunt het hele jaar door op vakantie naar de Dominicaanse Republiek. Het weer is er het hele jaar door goed. In onze wintermaanden is het daar prachtig weer. En in onze zomermaanden is het weer daar zelfs nog beter. De temperatuur schommelt er bijna altijd rond de 30 graden. In januari, februari en maart schijnt er het meeste zon en valt er het minste regen. Maar ook in de andere maanden is het weer er fantastisch.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Booking.com
v.a. € 1206 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen